Autor: | neznámý |
Datum přidání | 05.11.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Špaldové celozrnné těstoviny Bio
Bezvaječné těstoviny
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Plech s vyšším krajem vymažeme máslem. Omyté zelí pokrájíme na drobné nudličky, nasypeme do hrnce a zalijeme horkou vodou. Pár minut povaříme. Mezitím si očistíme a pokrájíme na plátky žampióny. Přebytečnou vodu ze zelí slijeme, necháme jen pár centimetrů ode dna. K zelí přidáme žampióny, prolisovaný česnek, sůl, drcený kmín a muškátový květ. Zahustíme moukou a důkladně promícháme. Směs přesypeme na plech a rovnoměrně rozprostřeme. Pečeme v předehřáté troubě zhruba 30-40 minut, jak kdo má rád propečené.
Přidat komentář