Autor: | neznámý |
Datum přidání | 26.10.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Paprika sladká mletá Vitana
Paprika sladká mletá
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Machland Kysané zelí
Zelenina mléčně kvašená, pasterovaná.
Kikoman Soy Sauce
Přirozeně fermentovaná sójová omáčka - ochucovadlo
Zelí nechám okapat, nakrájím na menší kusy, můžeme pomačkat a pak vše smícháme. Uňahňáme v těsto, ze kterého jdou udělat tenké placky, opečeme na troše oleji. Rychlá a jednoduchá alternativa bramboráku s příjemně nakyslou chutí zelí, rychlá a křupavá zelná dobrota.
byly výborné, díky ;) akorát pozor, jsou hrozně rychle hotové (i když jsem měla sporák na nízký stupeň)
Takové hodně kyselé bramboráky. :) Ale dobrůtka! Příště zkusím přidat buď nastrouhanou mrkev nebo trochu brambor, aby se trochu překryla ta kyselá chuť - nedá se jich sníst moc. :)
Dělala jsem z kysaného zelí, přidala nastrouhanou mrkev, na radu Sunrisky:-) K tomu brambor a rajče. Spokojenost.
Přidat komentář