Autor: | neznámý |
Datum přidání | 17.02.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 50 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Rýže natural
Rýže dlouhozrnná natural
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
Tesco Fazole v rajčatové omáčce
Fazole v rajčatové omáčce. Hotový pokrm. Sterilováno
Cibulku zpěníme na másle, přidáme nadrobno pokrájené zelí, nastrouhanou mrkev, okořeníme a podusíme. Nakonec přimícháme rýži, fazole a zahustíme strouhankou. Směs rozprostřeme do máslem vymazané zapékací misky a posypeme sýrem. Pečeme dorůžova na 180 stupňů.
Rýži můžete nahradit těstovinami.
Přidat komentář