Autor: | neznámý |
Datum přidání | 23.05.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Pokud máme čerstvý a mladý květák (křehký), nemusíme ho předem povařit ve vodě. V troubě nám během pečení krásně změkne. Květák důkladně očistíme a pokrájíme na malé kousky, které přendáme do máslem vymazané zapékací misky s víkem. Do mističky si nasypeme jáhlovou mouku, přidáme dvě vajíčka, a rozředíme vodou na středně hustou kaši. Dochutíme solí, nasekaným koprem a muškátovým květem. Směsí rovnoměrně zalijeme květák. Zapékací misku přikryjeme víkem a dáme zapéct. Těsně před koncem posypeme sýrem a dopečeme. Podáváme s bramborem.
Přidat komentář