Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zapečený květák s tempehem
Autor: neznámý
Datum přidání 10.06.2012
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
15 min
Doba vaření: 45 min
Počet porcí: 5 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 květák
  • 70g sýru
  • 60g uzeného tempehu
  • 1 hrníček špaldové mouky
  • petrželka, pažitka, kopr
  • muškátový květ 
  • voda
  • máslo
  • sůl podle chuti

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Do máslem vymazaného pekáčku vložíme na kousky pokrájený květák a tempeh. V misce si rozmícháme špaldovou mouku, sůl, bylinky a muškátový květ s vodou. Hotovou směsí zalijeme květák. Lehce promísíme a dáme zapéct. Pečeme v předehřáté troubě s víkem na 200 stupňů. Zhruba po půl hodině vyndáme z trouby, posypeme sýrem a necháme dopéct (už bez víka). Podáváme s bramborovou kaší.  


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Bude úspěch nebo rozčarování?

Některé pobuřuje, některé děsí a někdo je velmi spokojený... O čem, že je to…

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…

Další zajímavé recepty