Autor: | neznámý |
Datum přidání | 24.06.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Passata - rajčatové pyré
Z toskánských rajčat, BIO.
Passata Mutti di pomodoro
Rajčatové pyré. Pasterováno.
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Cirio Passata Pasírovaná rajčata
Zpracovaná zelenina. Pasterováno.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 6,51 g | 13,60 g | 5,57 g | 603,58 kJ (144 kcal) |
celkově | 26,03 g | 54,40 g | 22,28 g | 2 414,30 kJ (577 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Omytý lilek oloupeme a nakrájíme na plátky. Do vymazaného pekáčku vyskládáme jednotlivá kolečka, která mírně osolíme. V misce si rozkvedláme vajíčka, rajčatové pyré prolisovaný česnek, vodu, provensálské koření a špetku soli. Směsí zalijeme lilek a dáme zapéct. Pečeme zhruba půl hodiny na 200 stupňů. Podáváme například s kuskusem.
ráda bych vyzkoušela, ale kdy se dává to rajčatové pyré?
Přidat komentář