Autor: | neznámý |
Datum přidání | 04.09.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | 40 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Kečup sladký
Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové. Sterilováno.
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Tomato Ketchup
Kečup - rajčatový protlak ochucený. Pasterovaný výrobek. Na 100 g…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 7,28 g | 33,54 g | 1,39 g | 699,35 kJ (167 kcal) |
celkově | 14,57 g | 67,09 g | 2,77 g | 1 398,70 kJ (334 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Fazolky pokrájíme asi na 5 cm kousky a dáme vařit do vroucí osolené vody.Na oleji osmahneme nadrobno nasekanou cibuli a česnek, přidáme na kostičky nakrájenou mrkev a okořeníme. Po chvilce vmícháme na kostičky nakrájenou papriku, cuketu a rajčata. Vše dusíme asi 10 min.Nakonec přidáme uvařené fazolky, vmícháme kečup, citronovou šťávu a dochutíme solí a pepřem.
Jako přílohu můžete použit cokoliv - pečivo, rýži, těstoviny, kuskus..... záleží na chuti. Já jsem doplnila pohankovým karbanátkem!
Přidat komentář