Autor: | Sunriska |
Datum přidání | 24.03.2013 |
Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Hořčice IL Nutrimento
Hořčice, celá semena. Bezlepková.
Mustard American Style
Hořčice na americký způsob
Garden okurky
Sterilovaná zelenina ve sladkokyselém nálevu
Okurky Cornichons
Okurky, zpracovaná zelenina jednodruhová ve sladkokyselém nálevu, s…
V kastrůlku smícháme hrašku s vodou tak, aby nám vznikla hustá kaše, přidáme máslo a za občasného míchání vaříme alespoň 20 minut. Během vaření je nutné občas dolít vodu, abychom měli stále kašovitou konzistenci. Po vychladnutí přidáme cibulku a okurku nakrájené na kostičky, nastrouhanou mrkev, hořčici a sůl podle chuti. Mažeme na chlebík, jaký kdo má rád a posypeme čímkoliv zeleným (řeřicha, pažitka, mořská řasa,...)
Pro pikantnější chuť můžeme přidat špetku kajenského pepře.
Přidat komentář