Autor: | neznámý |
Datum přidání | 24.07.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
40 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Hrášek sterilovaný
Sterilovaná zelenina jednodruhová ve slaném nálevu.
Bonduelle Créatif Duo
Duo - zeleninová směs v mírně slaném nálevu, sterilovaná zelenina
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Předehřejeme troubu na 190°C, bramboru oloupanou a nakrájenou s mrkví uvaříme ve vodě-asi 10-15 minut, pak slijeme a nadrobno vše pokrájíme. Smícháme si olej, šťávu, vodu, hrášek a koření a vaříme cca 3 minuty, pak vmícháme bramboru s mrkví, květák a necháme vychladnout. Do mouky si přidáme máslo a zpracujeme, poté přilijeme mléko a vypracujeme tuhé těsto, které dáme na pomoučený vál. Rozdělíme si ho na 4 díly a z každého uděláme placku asi 20cm velkou a tu pak rzpůlíme. Vytřeme si plech na pečení. Zeleninovou nápl'n naklademe na půl kruhy a okrajeme potřeme vodou, přehneme a přitiskneme k sobě. Hotové taštičky potřeme vejcem a dáme péci asi na 25minut dozlatova.
Přidat komentář