Autor: | neznámý |
Datum přidání | 25.10.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | 70 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Zeleninový vývar Brodo vegetale
Nasekaná čerstvá zelenina s hustou konzistencí.
Zeleninový vývar
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Zeleninový vývar pálivý
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Smetana 12%
Smetana 12%. Obsah tuku min. 12%. Tepelně ošetřeno UHT záhřevem.
Machland Kysané zelí
Zelenina mléčně kvašená, pasterovaná.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 4,30 g | 26,49 g | 3,85 g | 667,42 kJ (159 kcal) |
celkově | 21,52 g | 132,43 g | 19,27 g | 3 337,12 kJ (797 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Cibuli pokrájíme na kostičky a osmahneme na másle, zalijeme vodou, přidáme bujón, na kostičky pokrájené brambory, kysané zelí (propláchneme vodou), sůl a pepř. Vše povaříme. Smetanu smícháme s moukou a vlijeme před koncem do polévky, vaříme ještě 5-10 minut.
Přidat komentář