Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Sleďová véčka jemně kořeněná

2
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Líšno a.s., Benešov
EAN: 5907512292976
Data ze dne: 2. 7. 2023



Popis

Sleďové řezy, marinované v kyselém nálevu. Kategorie lovného zařízení: pelagické vlečné sítě Oblast lovu: severovýchodní Atlantik FAO 27

Složení

  • sleďové řezy marinované - 65%
  • - sleď obecný
  • - cukr
  • - potravinářská sůl
  • řepkový olej
  • marinovaná cibule
  • - cibule
  • koření - 2%, obsahuje hořčici

Alergeny

  • hořčičné semínko
  • ryby
  • stopy celeru
  • stopy lepku
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 4 -3
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 2

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 384 kcal 769 kcal 18 %
1608 kJ 3216 kJ
Bílkoviny 10 g 20 g 15 %
Sacharidy 2.6 g 5.2 g 3 %
z toho cukry 0.2 g 0.4 g
Tuky 37.6 g 75.2 g 54 %
nasycené 3.8 g 7.6 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.88 g 3.76 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…

Lyofilizované jahody

Rodiče, sportovce i zájemce o zdravý životní styl by mohl zaujmout test…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?