Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Japonská směs

10
Země výroby: neuvedeno
Země původu: Čína
Výrobce: Petr Voves, Včelná
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8595223700087
Data ze dne: 23. 6. 2017



Popis

Tvanlivé crackerové pečivo

Složení

  • tapiokový škrob
  • kukuřičný sirup
  • mořské řasy
  • česnek
  • cibule
  • extrakt z červeného pepře
  • sůl
  • glukóza
  • dextrin
  • kukuřičný škrob
  • bramborový škrob
  • - sůl
  • - voda
  • - koji
  • - pšenice
  • - sójové boby
  • sójová omáčka
  • sezam
  • cukr
  • pšeničná mouka
  • arašídy
  • kukuřičná mouka

Alergeny

  • arašídy
  • obiloviny obsahující lepek
  • sezam
  • soja


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Čína 5
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: 10

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
80 g
% DDD
Energie 407 kcal 326 kcal 20 %
1703 kJ 1362.4 kJ
Bílkoviny 8.3 g 6.64 g 13 %
Sacharidy 67.5 g 54 g 75 %
z toho cukry 12.2 g 9.76 g
Tuky 10.7 g 8.56 g 15 %
nasycené 6 g 4.8 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.23 g 0.184 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Bude úspěch nebo rozčarování?

Některé pobuřuje, některé děsí a někdo je velmi spokojený... O čem, že je to…

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?