Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Ostravská klobása

2
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594016342466
Data ze dne: 1. 10. 2020



Popis

Masný výrobek tepleně opracovaný,

Složení

  • jedlé střívko
  • - přírodní aroma
  • - kouřové aroma
  • - jedlá sůl
  • - karamelizovaný cukr
  • - živočišná bíkovina - vepřová
  • pokryv
  • vepřové maso - 65%
  • živočišná bílkovina - vepřová
  • extrakty koření
  • koření
  • bramborový škrob - 2%
  • hovězí maso - 8%
  • pitná voda

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 dusitany v uzenině hodnoceny jinak -5
Konkrétní požadavky na složení 73% masa 5
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní i umělé -2
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 2

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 295 kcal 590 kcal 14 %
1235 kJ 2470 kJ
Bílkoviny 14.6 g 29.2 g 22 %
Sacharidy 2.7 g 5.4 g 3 %
z toho cukry 1 g 2 g
Tuky 24.9 g 49.8 g 36 %
nasycené 11.5 g 23 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.1 g 4.2 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Bude úspěch nebo rozčarování?

Některé pobuřuje, některé děsí a někdo je velmi spokojený... O čem, že je to…

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?