Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Uzené s vejci

-4
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: PT servis konzervárna spol. s r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594044444033
Data ze dne: 9. 7. 2018



Popis

strilizovaný masný výrobek

Složení

  • glukózový sirup
  • kurkuma - barvivo
  • dextróza
  • extrakty koření
  • aroma
  • vepřové uzené maso - 24%
  • mléčná bílkovina
  • jedlá sůl
  • rýže
  • vepřové kůže
  • vepřové maso
  • pitná voda
  • vejce - 24%
  • - aroma
  • - dextróza
  • - jedlá sůl
  • - pitná voda
  • - vepřové maso

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 dusitany hodnoceny jinak -5
Konkrétní požadavky na složení maso+vejce 48% 0
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma je -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: -4

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
120 g
% DDD
Energie 166 kcal 199 kcal 8 %
695 kJ 834 kJ
Bílkoviny 12.6 g 15.12 g 19 %
Sacharidy 1.6 g 1.92 g 2 %
z toho cukry 0.2 g 0.24 g
Tuky 12.6 g 15.12 g 18 %
nasycené 3.2 g 3.84 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.7 g 2.04 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…

Lyofilizované jahody

Rodiče, sportovce i zájemce o zdravý životní styl by mohl zaujmout test…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?