Autor: | neznámý |
Datum přidání | 27.10.2011 |
Druh receptu | Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | 17 min |
Počet porcí: | neuvedeno |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Skořice mletá Mikado
Skořice, mletá
Hřebíček pečlivě rozdrtíme pokud možno až na prášek. Z uvedených surovin vypracujeme těsto a necháme zhruba hodinu odpočnout v lednici. Vyndané těsto z lednice ještě párkrát propracujeme na vále v ruce. Naplníme formičky a pečeme v předehřáté troubě při 150°C dorůžova zhruba 15-17 minut.
Přidat komentář