Autor: | neznámý |
Datum přidání | 29.06.2012 |
Druh receptu | Příloha |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 6,71 g | 42,69 g | 3,75 g | 1 083,20 kJ (259 kcal) |
celkově | 40,25 g | 256,15 g | 22,53 g | 6 499,20 kJ (1552 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Oloupané brambory nakrájíme na kostičky a uvaříme v osolené vodě s kmínem doměkka. Pohanku propláchneme a uvaříme též doměkka. Na másle si na mírném ohni osmahneme pozvolna cibulku. Zcezené brambory rozmačkáme s plátkem másla na kaši, vmícháme osmahnutou cibulku, pohanku a lehce dosolíme.
Přidat komentář