Autor: | Frodik |
Datum přidání | 11.08.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | 45 min |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Cizrna Horeca
Luštěnina cizrna
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Kukuřice ve slaném nálevu
Sterilováno
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 13,89 g | 48,63 g | 4,65 g | 1 245,73 kJ (298 kcal) |
celkově | 83,35 g | 291,78 g | 27,89 g | 7 474,35 kJ (1785 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Přes noc necháme namočit cizrnu. Ráno vodu odlijeme a vaříme v čerstvé vodě doměkka. Mezitím si nakrájíme na jemno cibuli, přesuneme do hlubšího hrnce na olivový olej a osmahneme. Pak přidáme nakrájené brambory, podle chuti osolíme, přidáme kmín, tymián, podlejeme vodou a dusíme pod pokličkou. Když brambory změknou, přidáme rajčata, kukuřici, papriku a dusíme dál. Jako poslední vložíme cizrnu, prolisovaný česnek, přimícháme bazalku a dvě až tři minuty ještě povaříme.
Přidat komentář