Autor: | neznámý |
Datum přidání | 18.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 50 min |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Jihočeská Niva
Poloměkký zrající plnotučný sýr s plísní uvnitř hmoty
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Celer důkladně očistíme a uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Vyjmeme a nakrájíme na plátky, na stejně veliké kousky nakrájíme sýr. Zapékací misku vymažeme máslem a vysypeme kukuřičnou strouhankou, vložíme celer, který jsme napíchali na párátka prokládané sýrem. Mléko, vejce a mouku smícháme a polijeme jednotlivé špízy. Na závěr posypeme nastrouhanou nivou a dáme zapéct. Podáváme s bramborami.
Přidat komentář