Autor: | neznámý |
Datum přidání | 02.12.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 15 min |
Počet porcí: | 8 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 7,16 g | 49,76 g | 2,27 g | 1 062,31 kJ (254 kcal) |
celkově | 57,30 g | 398,09 g | 18,20 g | 8 498,46 kJ (2030 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Nejdříve si očistíme zeleninu. Celer a mrkev nastrouháme do misky na jemném struhadle. Dále přidáme vejce, prolisovaný česnek, špaldovou mouku a podle chuti okořeníme. Za stálého míchání pomalu vléváme vodu. Je-li potřeba, ještě zahustíme moukou, aby nám držely všechny suroviny pohromadě. Plech vytřeme máslem a pomocí lžíce tvoříme placičky. Pečeme na 180-200 stupňů asi čtvrt hodiny. Záleží na tloušťce placiček.
Přidat komentář