Autor: | neznámý |
Datum přidání | 09.03.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 50 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Smetana 12%
Smetana 12%. Obsah tuku min. 12%. Tepelně ošetřeno UHT záhřevem.
Celer očistíme a nakrájíme na větší kousky a dáme vařit, po cca 5 minutách přidáme do hrnce i čínské zelí a vaříme společně doměkka. Cedníkem vyjmeme zeleninu, okapeme a přemístíme do máslem vymazané a kukuřičnou strouhankou vysypané zapékací misky. Okořeníme provensálským kořením, zalijeme smetanou a navrch posypeme sýrem. Pečeme dozlatova. Podáváme s bramborovou kaší.
Z vývaru můžeme udělat polévku.
Přidat komentář