Autor: | Sunriska |
Datum přidání | 14.02.2015 |
Druh receptu | Večeře, Oběd |
Doba přípravy surovin: |
5 min |
Doba vaření: | 15 min |
Počet porcí: | 1 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Kokosový olej BIO RAW
Jedlý rostlinný olej jednodruhový.
BIO Kokosöl nativ
Bio olej kokosový
Špenát listový
Špenát listový porcovaný. Hluboce zmrazený.
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 15,58 g | 15,46 g | 20,62 g | 1 366,82 kJ (326 kcal) |
celkově | 15,58 g | 15,46 g | 20,62 g | 1 366,82 kJ (326 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Celer nahrubo nastrouháme, přidáme plátek kokosového oleje, podlejeme vodou a lehce restujeme. Špenátové listy propláchneme, pokrájíme a přidáme k celeru. Dusíme do změknutí. Nakonec přidáme vejce, osolíme a necháme propéct. Podáváme např. s celozrnným chlebem.
Rychlá večeře "co dům dal". :)
Fakt vynikající a přitom jednoduché a rychlé. Děkuji! <3
Přidat komentář