Autor: | neznámý |
Datum přidání | 15.12.2014 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
120 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Cizrna Horeca
Luštěnina cizrna
Rýže natural
Rýže dlouhozrnná natural
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
Concentrato di Pomodoro
Rajčatová pasta. Sterilováno
Rajčatový protlak albert Quality
Rajčatový protlak zahuštěný. Pasterováno. Na 100 g protlaku bylo…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 15,55 g | 77,74 g | 5,17 g | 1 792,22 kJ (428 kcal) |
celkově | 77,74 g | 388,72 g | 25,87 g | 8 961,10 kJ (2140 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Cizrnu přes noc namočíme. Druhý den povaříme v papiňáku se špetkou soli (nemusíme v papiňáku, ale trvá to déle). Zeleninu nakrájíme na malé kousky a dáme na olej lehce orestovat, přidáme ostrou papriku, pepř a promícháme. Přidáme cizrnu, podlijeme vývarem, dodáme lžičku protlaku a necháme 40 minutek dusit. Podáváme s uvařenou rýží.
Přidat komentář