Autor: | neznámý |
Datum přidání | 09.11.2012 |
Druh receptu | Svačina, Večeře, Oběd |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Cizrna Horeca
Luštěnina cizrna
Chléb vícezrnný Negrill
Kypřeno výhradně žitným kvasem
Bio žitný chléb ASON
Žitný celozrnný, kysaný chléb v BIO kvalitě. Vyrobeno procesem…
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Billa Tuna Brine
Tuňák celý, přírodní, rybí konzerva, sterilováno.
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 26,01 g | 43,48 g | 6,19 g | 1 426,55 kJ (341 kcal) |
celkově | 104,03 g | 173,92 g | 24,77 g | 5 706,20 kJ (1363 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Cizrnu namočíme na několik hodin do vody, čím déle tím lépe, protože ji pak k uvaření stačí kratší doba. Z cizrny slijeme vodu a dáme vařit do nové. Jakmile je téměř měkká, přisypeme na drobno pokrájenou mrkev a po chvíli přihodíme plátky žampiónů. Uvaříme doměkka. Na olivovém oleji osmahneme jarní cibulku, přidáme tuňáka, na kostičky pokrájenou paprika a rajčata. Už nevaříme pouze promícháme případně osolíme a dáme stranou.Chléb si pokrájíme na kostičky a osmahneme na sucho na pánvi. Všechny suroviny smícháme dohromady. Podáváme ještě teplé. Salát je výborný i za studena.
Opravdu výborný recept,přidala jsem listový špenát navíc...
Výborná je aj cizrna, tuniak, pórek, sušené paradajky a lístky z redkvičky:)
Přidat komentář