Autor: | neznámý |
Datum přidání | 24.09.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 2,98 g | 13,37 g | 0,59 g | 328,81 kJ (79 kcal) |
celkově | 11,92 g | 53,47 g | 2,36 g | 1 315,23 kJ (314 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Celer a mrkev očistíme. Omytou cuketu rozřízneme podélně a jsou-li semínka příliš velká, vyjmeme. Oloupaný česnek a ostatní zeleninu nastrouháme na jemném struhadle. Nastrouhané suroviny důkladně promícháme s majoránkou a muškátovým oříškem, špaldovou moukou a solí. Během míchání přiléváme vodu a mícháme tak dlouho, dokud nám nevznikne řidší konzistence podobná těstu na bramboráky. Pekáček jemně vymažeme máslem včetně stran. Rozprostřeme těsto a pečeme dozlatova. Doba pečení je závislá na tloušťce pečené nádivky, je proto lepší nedělat ji příliš silnou - max. do 2 cm.
Podáváme s bramborem.
Přidat komentář