Autor: | neznámý |
Datum přidání | 23.03.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
30 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Tofu uzené
Sójový výrobek
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 8,59 g | 16,98 g | 5,80 g | 650,49 kJ (155 kcal) |
celkově | 42,96 g | 84,88 g | 29,00 g | 3 252,43 kJ (777 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na trošce másla orestujeme cibulku, přidáme tempeh a na plátky pokrájené žampióny. Společně chvíli restujeme. Mrkev nastrouháme na jemno a cuketu na hrubo. Po krátké době přidáme k žampiónům a tepelně upravíme. Podle chuti okořeníme, přidáme sůl, muškátový oříšek a provensálské koření. Zeleninovou směs přesypeme do misky, přidáme vejce, špaldovou moukou a kudrnatou petrželku. Doředíme vodou a vytvoříme nádivkové těsto. Těsto přelijeme do předem máslem vymazané a kukuřičnou strouhankou vysypané formy. Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 stupňů dozlatova.
Přidat komentář