Autor: | neznámý |
Datum přidání | 21.08.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 25 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Špaldové celozrnné těstoviny Bio
Bezvaječné těstoviny
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Hrášek Nowaco
Hluboce zmrazený
Celozrnná vřetena Babiččiny těstoviny
Těstoviny vaječné celozrnné sušené
Fitness bezvaječné těstoviny s mořskými řasami
Bezvaječné těstoviny s mořskými řasami. 25% bílkovin.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 11,51 g | 53,09 g | 3,44 g | 1 303,84 kJ (311 kcal) |
celkově | 57,53 g | 265,43 g | 17,22 g | 6 519,20 kJ (1557 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Jako první si uvaříme těstoviny podle návodu uvedeném na obalu. Pozor - celozrnné těstoviny se vaří déle než běžné pšeničné. Dále si na másle zlehka osmahneme pórek. Přidáme mrkvičky, hrášek a na kostičky pokrájená rajčata. Podle chuti okořeníme a dusíme pod pokličkou do změknutí. Měkké těstoviny zcedíme a podáváme se zeleninovou směsí a oblohou.
Přidat komentář