Autor: | neznámý |
Datum přidání | 09.11.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 10 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Podmáslí kysané Boni
Kysané podmáslí s mlékem.
Jihočeské Podmáslí kysané Madeta
Kysaný mléčný výrobek
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 6,95 g | 62,75 g | 3,61 g | 1 268,39 kJ (303 kcal) |
celkově | 69,53 g | 627,45 g | 36,06 g | 12 683,90 kJ (3029 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Dýně nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme vejce, podmáslí, sodu, cukr a mouku. Přidáme na kostičky nakrájené hrušky. Smažíme na tenké vrstvě oleje pod pokličkou na mírném ohni dozlatova.
Přidat komentář