Autor: | neznámý |
Datum přidání | 20.10.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Biotrend Bio citróny
Bio citróny, odrůda: Primofiore, kategorie: 5, jakost: 1
Vegetol gold
Rostlinný jedlý olej jednodruhový
Slunečnicový olej
Rostlinný jedlý olej. Jednodruhový, slunečnicový.
Na oleji zesklovatíme cibulku, přidáme lusky a zalijeme horkou vodou. Osolíme, přidáme třtinový cukr a povaříme do změknutí. Mezitím si v hrníčku rozmícháme rýžovou mouku a vymačkáme šťávu z omytého citrónu. Jakmile jsou fazolky měkké zahustíme moukou a krátce za občasného míchání povaříme. Vařič vypneme, přilijeme ovesnou smetanu a citrónovou šťávu. Necháme chvíli odstát. Je-li potřeba podle chuti ještě případně dosladíme cukrem nebo okyselíme šťávou z citrónu. Podáváme s uvařenými brambory, tempehem a uvařeným vajíčkem na tvrdo.
Přidat komentář