Autor: | Lucka |
Datum přidání | 18.09.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Milkin Čerstvé mléko plnotučné
Čerstvé mléko plnotučné, vysoce pasterované. Obsah tuku 3,5%.
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Na karbanátky si nastrouháme jemně zeleninu a smícháme s vajíčky, moukou, majoránkou a stroužkem česneku a podle chuti osolíme a přidáme vegetu. Pořádně promícháme a dáme péct na pečící papír do trouby, kdo nemá rád "sušší" tak na troše rostlinného oleje opeče s obou stran do zlatova. Na přípravu kaše si uvaříme do měkka hrách nebo koupíme již sterilizovaný, přidáme asi 3 lžíce másla, osolíme a hrách rozmixujeme do požadované konzistence, podle potřeby přidáváme plnotučné mléko, doporučuji více, protože já kaši měla spíš méně jemnější, příště dám víc, aby byla krémovější. Podáváme se zeleninovými bramboráčky. Byla to taková nouzová rychlovka:-)
Kdykoliv dělám podobné karbanátky nebo placičky, vždycky je peču, a aby nebyly suché, přistrouhám trochu sýra...:)
Vynikající!
Přidat komentář