Autor: | neznámý |
Datum přidání | 26.06.2010 |
Druh receptu | Večeře, Oběd |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Omyté filé rozložíme na utěrku a usušíme přebytečnou vodu. Ochutíme kořením po obou stranách. Na nepřilnavé pánvi rozpálíme máslo a opečeme kousky filé. Až budeme opékat druhou stranu filet, přidáme na kostičky pokrájená rajčata a nasekaný česnek. Vaříme na mírném ohni ještě pár minut. Podáváme s bramborem.
Přidat komentář