Autor: | neznámý |
Datum přidání | 27.10.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Jako první si zaliju hrášek horkou vodou, přidám k němu stroužek česneku, masox a osolím, nechám společně vařit do změknutí. Kdo chce přidá k polévce asi 20dkg kvalitní uzeniny, která polévku výborně ochutí. Když mám hrášek měkký, vyndám si pár kuliček jen na dozdobení a zbytek rozmixujeme mixérem na hladký krém, přidám jednu kvalitní smetanu, podravku a osolím dle chuti, takto nechám společně ještě povařit. Po vypnutí nechávám asi 5 minut na plotně ještě dojít a pak podáváme dozdobené kuličkami hrášku, bylinkou, případně smetanou na ozdobu.
Přidat komentář