Autor: | neznámý |
Datum přidání | 14.08.2011 |
Druh receptu | Oběd, Snídaně, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
30 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 8,94 g | 44,24 g | 5,95 g | 1 174,09 kJ (280 kcal) |
celkově | 35,76 g | 176,95 g | 23,82 g | 4 696,35 kJ (1122 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Nejprve začneme tím, že si připravíme zeleninu. Očištěnou mrkev a omyté zelí pokrájíme na malé kousky, oloupanou cibuli a nať z celeru nasekáme na jemno a rajčata na čtvrtky. Dále na olivovém oleji osmahneme dozlatova cibulku, přidáme propláchnutou pohanku a zalijeme horkou vodou. Do hrnce zároveň ještě nasypeme hlávkové zelí a kari koření, mrkev přidáme až po 5 minutách dušení. Občas promícháme a hlídáme, aby se nám voda nevyvařila. Vaříme pod pokličkou na mírném ohni. Na závěr vmícháme celerovou nať, rajčata, osolíme a necháme společně povařit ještě 2 minuty. Servírujeme posypané semínky.
Přidat komentář