Autor: | neznámý |
Datum přidání | 25.04.2014 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Špenát ochucený
Dione - Špěnát ochucený - hluboce zmrazená zelenina
Jemně ochucený…
Billa Tuna Brine
Tuňák celý, přírodní, rybí konzerva, sterilováno.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 31,74 g | 47,05 g | 17,73 g | 1 712,52 kJ (409 kcal) |
celkově | 126,98 g | 188,18 g | 70,91 g | 6 850,09 kJ (1636 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Jáhly uvaříme na mírném ohni podle návodu. Mezitím omyjeme papriku, kterou nakrájíme na nudličky. Rybí konzervu také opláchneme a opatrně otevřeme pomocí otvíráku na konzervy. Na pánvi rozpustíme trochu másla, orestujeme zprudka papriku, po pár minutách stáhneme oheň a přidáme přiměřené množství nasekaných špalíčků špenátu, dusíme ještě chvíli pod pokličkou. Nakonec osolíme, přisypeme nasekané stroužky česneku (množství, jak kdo má rád) a tuňáka z konzervy. Vše dobře promícháme s jáhlami a ještě necháme pár minut vařit. Podáváme se strouhaným sýrem.
Můžeme přidat ještě rajčata nebo mraženou zeleninu.
Chutná to opravdu jako rizoto, je to moc dobré :-)
Velice dobré, doporučuji.
Tuňáka můžu na jakýkoliv způsob a tento recept opravdu příjemně překvapil. Rozhodně stojí za to vyzkoušet.
Dobré a chutné
výborné :))
Vynikající i pro mého chlapa... :-)
jednoduchý a dobrý recept
Tuňiaka si robim bežne s ryžou, kuskusom alebo zemiakmi. Tento recept je výborným spestrením, jednoduchý a veľmi chutný
Vynikající zdravé jídlo.
Velmi dobré a nenáročné
Přidat komentář