Autor: | neznámý |
Datum přidání | 29.04.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | 60 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Hrášek Nowaco
Hluboce zmrazený
Pilos Smetana kysaná
Smetana kysaná pochoutková. Obsah tuku min. 16%.
Pórek a cibuli nakrájíme na kousky a dáme smažit na másle, cca 6 min. Poté zalijeme vývarem a necháme chvíli povařit, poté vsypeme hrášek a vaříme cca 10 - 15 min. Po dovaření polévku rozmixujeme do hladka a vmícháme smetanu. Můžeme podávat.
V létě můžete podávat polévku i za studena se lžičkou smetany na vrchu. Můžete také přidat osmažený celozrnný rohlík na másle s česnekem.
Přidat komentář