Autor: | neznámý |
Datum přidání | 18.08.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Zeleninový vývar Brodo vegetale
Nasekaná čerstvá zelenina s hustou konzistencí.
Zeleninový vývar
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Zeleninový vývar pálivý
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Do vroucího zeleninového vývaru nasypeme 2 menší hrsti propraných jáhel, kostičky brambor a mrkve. Zhruba po 5 minutách přidáme na nudličky pokrájenou kapustu, kmín a sůl. Po dalších 5 minutách přidáme na drobno pokrájený pórek. Jakmile je zelenina měkká vmícháme rozkvedlané vajíčko a povaříme ještě asi 2 minutky. Jako poslední v polévce rozpustíme trochu másla na zjemnění.
Přidat komentář