Autor: | neznámý |
Datum přidání | 06.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 80 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 9,03 g | 26,88 g | 7,39 g | 901,53 kJ (215 kcal) |
celkově | 36,14 g | 107,54 g | 29,56 g | 3 606,12 kJ (861 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Omytou a očištěnou kapustu necháme projít pár minut vroucí vodou, poté jí nakrájíme na drobné kousky, smícháme s prolisovaným česnekem, vejci, moukou, strouhankou, osolíme a vše důkladně promícháme. Z připravené směsi vytvarujeme řízečky, které ještě obalíme v kukuřičné strouhance. Smažíme na ubrouskem rozetřeném olivovém oleji. Můžeme podávat s uvařenou zeleninou (mrkev, hrášek, petržel, kukuřice) nebo s bramborovou kaší.
Přidat komentář