Autor: | neznámý |
Datum přidání | 26.09.2012 |
Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | 70 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Zeleninový vývar Brodo vegetale
Nasekaná čerstvá zelenina s hustou konzistencí.
Zeleninový vývar
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Zeleninový vývar pálivý
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Pilos Smetana kysaná
Smetana kysaná pochoutková. Obsah tuku min. 16%.
Smetana 12%
Smetana 12%. Obsah tuku min. 12%. Tepelně ošetřeno UHT záhřevem.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 4,45 g | 81,74 g | 9,41 g | 630,49 kJ (151 kcal) |
celkově | 17,81 g | 326,98 g | 37,66 g | 2 521,96 kJ (602 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Tekvicu a cukinu nakrájame na kostky. Na oliv.oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu a roztlačený cesnak,pridáme tekvicu a cukinu a sprudka orestujeme. Pridáme vývar (toľko,aby bola zelenina zaliata) a bylinky. Rozmixujeme dohladka, pridáme smotanu, soľ a korenie. Polievku podávame s lyžicou crème fraiche a slnečnicovými semienkami.
Přidat komentář