Autor: | neznámý |
Datum přidání | 31.08.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Zeleninová směs s kukuřicí
Hluboce zmrazená zeleninová směs
Babiččina směs Ano
Hluboce zmrazená zeleninová směs
Vegetol gold
Rostlinný jedlý olej jednodruhový
Slunečnicový olej
Rostlinný jedlý olej. Jednodruhový, slunečnicový.
Na slunečnicovém oleji zesklovatíme cibulku, přidáme osolené na kostičky pokrájené maso a zprudka restujeme dokud se maso nezatáhne. Poté vařič zeslabíme, přidáme kari, provensálské koření a zeleninu. Přilijeme horkou vodu a dusíme pod pokličkou do změknutí. Mezitím si v hrníčku rozmícháme s trochou vody kuzu, které přilijeme do hrnce pár minut před koncem. Na závěr vmícháme smetanu. Podáváme například s bramborem uvařený na loupačku.
Přidat komentář