Autor: | neznámý |
Datum přidání | 15.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 90 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Kečup sladký
Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové. Sterilováno.
Kuřecí stehna
Hluboce zmrazená, třída jakosti A
Kuřecí stehenní řízek bez kůže
Kuřecí stehno vykostěné bez kůže, hluboce zmrazené třída A
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Tomato Ketchup
Kečup - rajčatový protlak ochucený. Pasterovaný výrobek. Na 100 g…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 33,63 g | 30,66 g | 25,35 g | 2 018,07 kJ (482 kcal) |
celkově | 67,26 g | 61,32 g | 50,70 g | 4 036,13 kJ (964 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Opláchnuté kuřecí stehýnka osolíme, poklademe plátkem másla, vložíme do zapékací mísy, podlijeme vodou a dáme upéct. Mezitím si v pánvi připravíme rajčatovou omáčku. Kečup a na kousky pokrájená omytá rajčata chvíli povaříme na pánvi, přidáme utřený česnek, sůl, tymián, třtinový cukr a nastrouhaný sýr, zamícháme a ještě chvíli povaříme. Hotovou omáčkou poléváme upečená stehýnka a podáváme s uvařenou rýží.
Přidat komentář