Autor: | Lucka |
Datum přidání | 01.08.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 90 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Kikoman Soy Sauce
Přirozeně fermentovaná sójová omáčka - ochucovadlo
Skořice mletá Mikado
Skořice, mletá
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 14,56 g | 17,73 g | 4,62 g | 752,59 kJ (180 kcal) |
celkově | 43,67 g | 53,18 g | 13,86 g | 2 257,78 kJ (539 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Nejdřív necháme naložit maso v olivovém oleji, worcestru, sójové omáčce, soli a grilovacím kořením. Dáme marinovat do lednice nejlépe den předem. Potom masíčko vyndáme a na pánvičce s olejem orestujeme. Až maso bude hotové, vyndáme ho a na stejnou pánvičku, kde se maso dělalo, dáme pokrájenou cibulku. Necháme jí zesklovatět dozlatova a společně s ostatní zeleninou ji propečeme, zlehka posypeme skořicí (dodá tomu exotický a lehce navinulý šmak). Až začne měknout i nakrájená zeleninka, přidáme zpět kousky masa a ještě chvíli spolu produsíme. Celé potom vysypeme do větší mísy nebo pekáčku a rovnoměrně rozprostřeme, abychom mohli stejnoměrně zlehka zakápnout olivovým olejem, posypat pažitkou nebo jinou bylinkou. Podáváme s opečenou bagetkou nebo pečivem. Dozdobíme skořicí nebo čerstvou bazalkou.
Přidat komentář