Autor: | neznámý |
Datum přidání | 26.06.2010 |
Druh receptu | Příloha, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 45 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Chléb vícezrnný Negrill
Kypřeno výhradně žitným kvasem
Bio žitný chléb ASON
Žitný celozrnný, kysaný chléb v BIO kvalitě. Vyrobeno procesem…
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 25,10 g | 16,22 g | 6,63 g | 880,60 kJ (210 kcal) |
celkově | 100,39 g | 64,88 g | 26,53 g | 3 522,40 kJ (841 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Kuřecí prsíčka nejprve omyjeme, nakrájíme na tenké proužky a lehce ochutíme solí. Na teflonové pánvi rozpálíme olivový olej a zprudka opečeme. Hotové kuřecí maso dáme do skleněné misky. Chleba nakrájíme na malé kostičky a za občasného míchání opečeme dozlatova. Hotové nasypeme do misky. Omytý ledový salát natrháme na kousky, cherry rajčátka rozkrojíme na dva dily a přimícháme k ostatním do misky. Necháme vychladnout a podáváme sypané sýrem.
Přidat komentář