Autor: | neznámý |
Datum přidání | 18.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 45 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 25,90 g | 46,29 g | 24,25 g | 1 525,00 kJ (364 kcal) |
celkově | 77,69 g | 138,88 g | 72,75 g | 4 575,00 kJ (1093 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Jednotlivé růžičky květáku necháme projít varem, vyjmeme z hrnce a necháme okapat. Žloutky smícháme s mlékem s moukou a nastrouhaným sýrem, osolíme. Nakonec opatrně přimícháme sníh z bílků. Květákové růžičky promícháme v sýrovém těstíčku, nasypeme do máslem vymazané zapékací misky a pečeme dozlatova v předehřáté troubě. Podáváme s bramborovou kaší.
Přidat komentář