Autor: | neznámý |
Datum přidání | 25.06.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Kečup sladký
Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové. Sterilováno.
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Tesco Fazole v rajčatové omáčce
Fazole v rajčatové omáčce. Hotový pokrm. Sterilováno
Tomato Ketchup
Kečup - rajčatový protlak ochucený. Pasterovaný výrobek. Na 100 g…
V hlubší pánvi rozpálíme trochu másla a na mírném ohni osmahneme na kolečka pokrájenou jarní cibulku. Přidáme fazole v rajčatové omáčce, podusíme, po chvíli přidáme omytá na kostičky pokrájená rajčata, sůl, smetanu ke šlehání a kečup. Vznikne nám fazolová směs, kterou rovnoměrně vkládáme mezi lasagne. Vymazanou hlubší zapékací misku vymažeme máslem, vysypeme kukuřičnou strouhankou. Na dno vedle sebe pokládáme jednu vrstvu lasagní a postup opakujeme dokud vše nespotřebujeme. Jako poslední vrstvu dáváme fazolovou směs. Pečeme s víkem v předehřáté troubě při 180 stupních asi 20-30 minut. Lasagne 15 minut před dopečením posypeme sýrem, odděláme víko a necháme v troubě tak dlouho dokud se nevytvoří zlatavá kurčička.
Přidat komentář