Autor: | neznámý |
Datum přidání | 07.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Jihočeská Niva
Poloměkký zrající plnotučný sýr s plísní uvnitř hmoty
Pilos Smetana kysaná
Smetana kysaná pochoutková. Obsah tuku min. 16%.
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 23,23 g | 26,34 g | 26,12 g | 1 687,51 kJ (403 kcal) |
celkově | 116,16 g | 131,71 g | 130,62 g | 8 437,55 kJ (2015 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na pánev s trochou vody přidáme sekaný mražený špenát (špalíčky) a pár minut podusíme pod pokličkou, dokud nepovolí. Poté přidáme prolisovaný česnek, zakysanou smetanu, na kousky pokrájená rajčata a nivu. Podle chutí osolíme. V zapékací míse vyrovnáme vedle sebe plátky lasagní. Na ně nalijeme špenátovou směs a takto vrstvy střídáme. Jako poslední vrstvu dáváme špenátovou směs, kterou na závěr posypeme strouhaným sýrem. Pečeme v předehřáté troubě přibližně 20-30 minut.
Přidat komentář