Autor: | e.tuto@ |
Datum přidání | 13.02.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Rýže natural
Rýže dlouhozrnná natural
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
Hořčice IL Nutrimento
Hořčice, celá semena. Bezlepková.
Mustard American Style
Hořčice na americký způsob
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 16,72 g | 61,61 g | 23,69 g | 2 218,03 kJ (530 kcal) |
celkově | 50,16 g | 184,83 g | 71,06 g | 6 654,10 kJ (1589 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Vytvoříme marinádu, do které naložíme nakrájený tempeh. Vložíme do lednice a necháme marinovat přes noc. Uvaříme si rýži na způsob, jaký máme rádi. Mezitím na cibulce osmahneme tempeh, který je již krásně nasáklý marinádou. Jídlo je to rychlé, avšak velmi chutné a výživné. Lze podávat i s dušenou či grilovanou zeleninou nebo pečivem.
Tempeh je velmi cenná surovina plná výživných látek.
Přidat komentář