Autor: | Martin Vozka |
Datum přidání | 24.09.2014 |
Druh receptu | Snídaně, Svačina |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 0 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Hrozny révy vinné
Bezpeckové bílé
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 3,34 g | 49,46 g | 8,36 g | 1 104,68 kJ (264 kcal) |
celkově | 10,03 g | 148,37 g | 25,07 g | 3 314,05 kJ (792 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Do mixéru dolijeme do cca 3/4 výšky ovoce vodou (tady jsem nalil tak do půlky toho hroznu) a důkladně rozmixujeme. Tohle vyjde na cca 1,2-1,5 l koktejlu (3 hrnky), které můžeme popíjet o víkendu za čerstva, nebo v pracovní den jeden hrnek za čerstva a zbytek si můžeme vzít v láhvi do práce. Z jablka i hrušky odstraňujeme jen "mušku" a stopku. Jadřinec necháváme, rozmixují se stejně jako semínka z hroznů.
Přidat komentář