Autor: | neznámý |
Datum přidání | 05.05.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Dlouhozrnná rýže
Dlouhozrnná rýže ve varných sáčcích 960g (8x 120g)
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Paprika sladká mletá Vitana
Paprika sladká mletá
Na rozpáleném másle si orestujeme cinulku dozlatova, zalijeme bílým vínem a vsypemě rýži, po vsáknutí dolijeme znovu vínem a vaříme dokud nebude rýže měkká na skus, potépřidám špetku mleté pálivé papriky a osolím rýži, podle chuti přidám i špetku pepře a nechám znovu provařit, nakonec přidám nasekané nebo nasušené bylinky, podle toho kdo co má (já dal pažitku). Podáváme jako přílohu nebo přimícháním zeleniny i jako zeleninové rizoto.
Skvělé posypané parmezánem.
Přidat komentář