Autor: | neznámý |
Datum přidání | 21.10.2011 |
Druh receptu | Oběd, Snídaně, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 7,58 g | 33,74 g | 3,90 g | 925,63 kJ (221 kcal) |
celkově | 30,33 g | 134,98 g | 15,58 g | 3 702,52 kJ (884 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Uvařenou pohanku smícháme s cibulkou, kterou jsme orestovali na másle. Přidáme prolisovaný česnek, majoránku, oregáno, osolíme a důkladně promícháme i s vajíčkem. Menší zapékací misku vymažeme máslem, vysypeme kukuřičnou strouhankou a pohankovou směs rovnoměrně rozprostřeme. Nádivku necháme zapéct zhruba půl hodiny.
Přidat komentář