Autor: | neznámý |
Datum přidání | 31.03.2021 |
Druh receptu | Oběd |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 25 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Příprava pohanky : 1. Pohanku před vařením důkladně propláchneme studenou vodou. 2. V hrnci přivedeme dostatečné množství vody k varu (poměr vody a pohanky je vždy uveden na obalu daného výrobku). 3. Pohanku vaříme po podkličkou na mírném ohni zhruba 15 minut. 4. Po uvaření slijeme přebytečnou vodu. Příprava krůtího masa a zeleniny : 1. Krůtí prsa si nakrájíme na nudličky. 2. Červenou cibuli a mrkev nakrájíme na proužky. 3. Krůtí prsa a nakrájenou zeleninu restujeme v hlubší pánvi po dobu několika minut a po té necháme dusit pod pokličkou (je možné přilít trošku vody) dokud není maso zcela hotové. 4. Koření používáme dle libosti (sušené bylinky, sůl, pepř) 5. Po tom, co je směs masa a zeleniny hotová, tak k ní přídáme i uvařenou pohanku a vše smícháme dohromady. 6. Při podávání ozdobíme čerstvě nasekanými bylinkami, zakápneme olivovým olejem a posypeme nastrouhaným parmezánem.
Přidat komentář