Autor: | Sunriska |
Datum přidání | 22.07.2014 |
Druh receptu | Svačina, Večeře, Oběd |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 0 min |
Počet porcí: | neuvedeno |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sušená rajčata namočíme alespoň na hodinu do vody. Poté je lehce rozmixujeme na kousky. Zvlášť rozmixujeme slunečnicová a dýňová semínka a v misce vše smícháme včetně ostatních surovin. Mícháme, dokud nám nevznikne lepivá hmota, kterou pomocí alobalu, pečícího papíru či potravinářské fólie vytvarujeme do válečku. Dáme ztuhnout a proležet do ledničky.
Příprava je velice jednoduchá a chuť naprosto famózní! :) Jsem přesvědčená, že zaujme i zapřísáhlého masožravce..;)
Kdo má rád, může přidat chilli, ale i samotná sušená rajčata dodají klobásce velice intenzivní chuť. ;)
Přidat komentář